Al II-lea forum al Patronatelor

Al II-lea forum al Patronatelor

Patronatul Medicilor de Familie Iași reprezentat de dr. Magdalena Ibănescu împreuna cu Patronatul Callatis reprezentat de Dr. Mircea Silion, au organizat la Mangalia în 29 iulie - 1 august 2010, Al II lea Forum Național al Patronatelor medicilor de familie.
Tema discuțiilor a fost ”Medicina complexă în cabinetul medicului de familie Alternativa la contractul CoCa”.
Tematica cuprinde medicina complexă, oferta de servicii terapeutice noi, complementare medicinei alopate, în vederea rezolvării optime a afecțiunilor pacienților noștri în cabinetele medicilor de familie, finanţare pentru CMI/Contract-cadru în viziunea Patronatelor, viziuni patronale. În presa locală, Magdalena Ibănescu, preşedinte PMF Iaşi, a declarat că sunt aşteptaţi la eveniment medici de familie din întreaga ţară. „Colegii noştri vor afla despre multiple servicii medicale pe care putem să le oferim pacienţilor, servicii terapeutice noi, moderne, complementare medicinii alopate, pentru a afla cum să ne finanţăm pe timp de criză, iar medicina de familie să devină o medicină complexă. Epoca stetoscopului şi a tensiometrului trebuie îmbunătățită cu noi tehnologii medicale“.
În cadrul întrunirilor de la Mangalia au fi dezbătute problemele de larg interes pentru medici, legate de Contractul-cadru, managementul comunicării în cabinete şi finanţarea în cabinetele medicilor de familie. De asemenea, au avut loc workshop-uri, discuţii patronale, dar şi prezentări de lucrări.

Administrator e-mail: administrator[at]pmfiasi.ro
Website e-mail: patronat[at]pmfiasi.ro