Membri

Patronatul Medicilor de Familie Iasi Membri

Patronatul Medicilor de Familie Iasi, este o organizație non-profit și non-guvernamentală, înființată în condițiile legii pentru reprezentarea, susținerea și apararea intereselor economice ale tuturor membrilor patronatului, a medicilor de familie.
Patronatul s-a constituit din inițiativa unui grup de colegi care, au dorit să găsească soluții problemelor cu care se confruntă și să devină un partener social de dialog în luarea deciziilor la nivel de CJAS pe plan local, CNAS și Minister pe plan central.
Patronatele județene, asemenea celui înființat la Iași, s-au unit la nivel național, într-o Federație Națională Patronală a Medicilor de familie afiliată la UGIR 1903, organizație patronală națională în care suntem reprezentați și care ne reprezintă.
Medicul de familie, din punct de vedere profesional, este membru într-o asociaţie profesională, afiliată la Societatea Naţională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF/MG), iar din punct de vedere organizatoric, cabinetul este membru într-un patronat de profil, parte a Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF).

Administrator e-mail: administrator[at]pmfiasi.ro
Website e-mail: patronat[at]pmfiasi.ro