PRACTIC MF -Piatra Neamt 2014

Invitatie Practic MF
06/16/2014

 

 
PRACTIC MF - Ediția a VI-a
Simpozion regional dedicat diagnosticului precoce, tratamentului și monitorizării corecte în practica medicului de familie
20 - 22 iunie 2014, Piatra Neamț –Central Plaza Hotel

INVITAȚIE
 
Houston NPA vă invită să participați la cea de-a VI-a ediție a simpozionului regional “PRACTIC MF” dedicat diagnosticului precoce, tratamentului și monitorizării corecte în practica medicului de familie, organizat între 20 și 22 iunie 2014, la Central Plaza Hotel din Piatra Neamț.
La eveniment sunt invitați medici de familie din județele:   Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Brăila, Buzău, Iași
 
***
Dintre temele propuse pentru această ediție:
·        Urgențe medico-chirurgicale în practica medicului de familie
·        Actualități în tratamentul cu antibiotice. Date despre rezistența microbiană în România.
·        Managementul durerii cronice – Workshop: aspecte legislative, ghiduri de tratament, experientă clinică
·        Geriatrie – aspecte generale, diagnostic precoce al demențelor, recuperare medicală și fizioterapie la vârstnici
·        Boli inflamatorii intestinale
·        Aspecte de management al cabinetului medicului de familie – Workshop: administrarea documentelor, aspecte medico-legale, managementul timpului
·        Comunicare și relaționare în sistemul sanitar
·        Legislație sanitară –noutăți, proiecte în lucru
·        Programele naționale de sănătate – rolul și responsabilitățile medicului de familie
 
 

Despre conceptul evenimentului
 

 
PREMIZE
 
Noile reglementări din domeniul sanitar determină creșterea importanței și responsabilităților medicul de familie din România.
 
Ca primă verigă în lanțul îngrijirilor de sănătate medicul de familie are o viziune globală asupra stării de sănătate a pacientului său , cunoaște istoricul medical și condiţiile socio-economice de viaţă ale acestuia și ale familiei sale, contribuind astfel în mod esențial la stabilirea unui diagnostic precoce și corect, la coordonarea tratamentului la domiciliu și monitorizarea atentă a afecțiunilor, în special a celor cronice.
 
Creșterea speranței de vârstă a populației și importanța unui acces egal și etic al pacienților la îngrijiri de sănătate și terapii moderne, aliniate la standardele europene, constituie factori suplimentari în recunoașterea rolului decisiv al medicului de familie în sistemul de sănătate.
 

 
DESPRE PRACTIC MF
 
Sunt invitați 150-180 participanți, medici de familie de top (lideri de opinie în domeniul MF, șefi patronate, asociații, alți medici recomandați), invitați nominal.
 
PRACTIC MF este organizat sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv,  incluzând dezbateri în plen, workshopuri și studii de caz subscrise celor trei direcții principale:

  1. diagnostic precoce și tratament corect în cele mai frecvente afecțiuni din practica medicului de familie
  2. managementului cabinetului medicului de familie
  3. legislație și politici de sănătate

 
Programul conferințelor se desfășoară vineri, între orele 14.00 - 19.45 și sâmbăta, între orele 09.00 14.00
 
Conferință creditată EMC : 6-7 puncte (edițiile 2013) si 9 puncte (ed.2014).
 
Taxă de participare - 250 lei,  incluzând cazare 2 nopți, 1 prânz, 2 cine, pauzele de cafea, accesul la lucrările conferinței, kitul de eveniment, diploma EMC, accesul la facilitățile de spa&relaxare ale hotelului (numai în afara orelor de desfășurare destinate conferinței).  Taxa pentru însoțitori este de 700 lei/pers.
 
***

 
Numărul locurilor este limitat, iar rezervarea fermă se face în momentul achitării taxei. Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. - CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009). După efectuarea plății, pentru a vă putea înscrie la simpozion, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP la adresa de e-mail daniela.rajnoveanu@houston.ro  (0725.221.018) sau la nr. de fax 021.317.09.43.
 
***
 
Pentru detalii și înscriere:
Daniela RÂJNOVEANU – Coordonator evenimente Houston NPA
e-mail daniela.rajnoveanu@houston.ro
mobil 0725.221.018
tel/fax  021-317.09.43

Administrator e-mail: administrator[at]pmfiasi.ro
Website e-mail: patronat[at]pmfiasi.ro